|
Post by Chloe Wilkinson - C on Mar 16, 2009 4:37:32 GMT -5
Az elmúlt hetekben az az őrült ötletem támadt, hogy kéne egy magyar Wammy's house. Aztán rájöttem, hogy ezt egy valaki nem tudja megvalósítani. Tehát nem csinálok. Egyedül nem. Az ötletet viszont nem vetettem el. Gondoltam akit érdekel, segíthetne.
Szabályok: (mert ez is kell.)
×Fogalmazz értelmesen. ×Írj legalább anyira helyesen, hogy értelmezni lehessen amit írsz. ×Egy kicsit értened kell a honlap és fórum szerkesztéshez. ×Sokszor legyél gépközelben. (min. naponta 1×) ×Szeresd L-t, Near-t és Mello-t vagy legalább az egyiküket. ×Legyél kultúrált. Egy példakép a játékosoknak.
Most, hogy ilyen értelmesen elmagyaráztam a szabályokat...
Jelentkezés: (így kell kinéznie a jelentkezési lapodnak)
×Név: (amit a szerep során használni szeretnél) ×Kor: (a karakter kora) ×Msn: (a te saját, létező msn címed) ×Előtörténet: (a karaktered élete a Wammy's house-ba kerülés előtt)
ezt küldd a misora_naomi@citromail.hu e-mail címre.
Természetesen szükség lenne 5 tanárra is. Ők ugyan ezzel az adatlappal tartoznak ugyan oda.
Hogy küldd:
×Növendéknek: jelentkezés(diák) ×Tanároknak: jelentkezés(tanár) Ezeket a szavakat az e-mail témájának adjátok meg. Ha valaki nem így tesz, nem olvasta el a szabályzatot. Jelentkezése érvénytelennek nyilvánítva. Ha jókedvemben vagyok figyelmeztetlek a bakira.
Ne feledd!!! Most nem egyszerű játékosnak hanem szerkesztőnek is jelentkezel. Amennyiben a szabályzatot tudomásul vetted, küldheted a jelentkezésed. Ha valami nem tiszta dobj egy mailt és elmagyarázom. =)
Köszönettel: C
|
|